Menu nr 1 (rybne)
WELCOME DRINK: kieliszek prosecco
ZUPA: wędzony krem z białej części pora, wędzony węgorz, ptyś, soliród
PRZYSTAWKA: tatar z tuńczyka, avocado haas, chips z ananasa, chilli, kolendra, sezam
sorbet z ananasa i chilli
DANIE GŁÓWNE: halibut biały, kuskus perłowy, puree z białej cebuli, przegrzebka, beurre blanc, kawior z jesiotra, kalafior
DESER: creme brulee earl grey, lody irish coffee, palona biała czekolada, płatki złota, puder malinowy
Menu nr 2
WELCOME DRINK: kieliszek prosecco
ZUPA: consomme wołowe, warzywa brunoise, lane kluski, konfitowane żebro wołowe
PRZYSTAWKA: carpaccio z polędwicy wołowej, czarna trufla, majonez z palonego siana,
pecorino romano, foccacia z mascarpone, kiełki
SORBET z ananasa i chilli
DANIE GŁÓWNE: pierś kaczki, ravioli z konfitowanym udkiem kaczki i karmelizowana kapustą kiszoną, rostiu ziemniaczane, creme fraiche, demi glace
DESER: creme brulee earl grey, lody irish coffee, palona biała czekolada, płatki złota, puder malinowy